Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Rólunk

A BP műanyag penészt Jiangmenben, Guangdong Kínában alapították 2000-ben. Mi nem vagyunk ̴me-too? az ipar öntőforma készítője és alapvető szolgáltatásaink közé tartozik a precizitás, a műanyag injektálási penész gyártása, a műanyag injektálási formációs szolgáltatások, a felület-befecskendezési és az alrendszer-részegységek, a hazai berendezésektől, az autóipartól, és a különböző termékvonalaktól függően,játékok és rekreációs ipar, beltéri és kültéri világítás, orvosi berendezések stb.

Az üzleti tevékenység fő alapelve a vásárlói megszállottság. Mivel a vásárlók állnak mindennek a középpontjában, amit a BP-n csinálunk, a 452-es, a tapasztalt tehetségünk arra törekszik, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, hogy megfeleljen és felülmúlja az ügyfél elvárásait.

Több mint 100-an szereztünk fejlett öntőgépeket, amelyek űrtartalma 200-tól 2,000-ig terjedő, kicsi és nagy dimenziójú, testre szabott műanyag alkatrészeket, beleértve a speciális fúvós alkatrészeket is. A mi szerszámboltunknak széles spektruma van a precíziós mérés- és tesztelési eszközöknek, amelyek garantálják, hogy csak kiváló minőségű termékeket szállítanak el ügyfeleinknek

Mi is kiváló mérnöki tervezési szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek a gyártási készség, a összeszerelés tervezése és a gyors prototípus-készítés korai bevonás ával, hogy eleget tegyünk a piaci időnek és az időnek, hogy megtelítsük a vásárló [8217] igényeit. Mi, a BP Technology, megbízható partner ünk a profi szerszámkészítőnek és a csúcsminőségű injektálási szolgáltatónak.

Alig várjuk, hogy kiszolgáljuk önöket, hogy lehetővé tegyék az üzletük sikerét azáltal, hogy csúcsminőségű termékeket terveznek és szállítanak a műanyag injektálási szerszámok gyártásával és műanyag alkatrészek befecskendezésével.


Vizsgálat

Vizsgálat