Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

A magánvállalkozások részt vesznek a Covid-19 elleni küzdelemben

Kiadás ideje: 2021-06-28 17:41:43  Találat: 1

5f446013a3100322fb30e6d1.png

Private vállalkozások Xiamen, Fujian tartomány, előmozdítása összehangolt újbóli munka és a termelés az upstream és a downstream ipari lánc hatalomra a COVID-19 járvány.

\\ Semelyik példa a Xiamen

headquartered Yealink, egy globális márka, amely szakosodott videokonferencia, hangkommunikációs és együttműködési megoldások. A város segített a Yealinkn39-et a munka és a termelés folytatása érdekében.-&demand a távoli irodai piacon felrobbant a kitörés során, amelynemcsak a Yealink számáranagynövekedést támogat a Yealink#N39; S Soft

end videokonferencia rendszer, de meghajtja a termék értékesítését is. Az elmúltnegyedévben a Yealink

&39 s megrendelések folyamatosan emelkedtek. A saját termelési kapacitás helyreállítása során a Yealink támogatta támogató cégeit a munka és a termelés folytatása érdekében.#-chen Guilong, az öntödei Hualian Electronics, a Yealink leányvállalata, mondta:&thanks a Yealink megrendeléséhez Termelési kapacitásunk az elsőnegyedévben meglehetősen stabil volt.#

chen azt mondta, hogy a munka újraindításának kezdeti szakaszában a kapacitás-visszanyerésüket érintette az elégtelen működési arány miatt. A Yealink az időben és a tisztviselők számára jelentették a munkaerőhiány problémáját, és a tisztviselők segítettek összehangolni és megoldani."nchen azt mondta, hogy egyes termékek szállítási dátumát a kitörés és a Yealink is segített kommunikálni és koordinálni."

A műanyag termékek és a penész öntőformái szintén előnyösek voltak a folyamatban.

some 60 százaléka termelési kapacitásunkból származik a Yeallinkből,

Mondta Lin Yirong, igazgató felelős a Zhangzhou Lianshenghong műanyag technológia.

"Az elsőnegyedév, a Yealink"

39; stabil megrendelések segítettek a vállalatnak a munka és a termelés fenntartását. A hazai piacon való megrendeléseik jelentősennőttek.

ext, továbbra isnövelni fogjuk a befektetéseket a belföldi piacon a tengerentúli piaci trendek megértése alapján,&lin azt mondta.#""

providing elegendőnyersanyag a továbbfelhasználó vállalkozások számára a termeléshez egy másik hatékony módszer a gazdasági fellendülés során a pandémiás megelőzés során és az ellenőrzési időszak.

A A vírus tengerentúli terjed, a maszkok iránti igény még mindignövekszik. Azonban az olvadékfúvott ruhák hiánya, a maszkok gyártásának főnyersanyagja korlátozta a maszkok termelését.

in március, három új gyártósorot adtak hozzá, és anapi termelési kapacitást 6 metrikus tonna és 12 tonna közöttnövelték. Összesen több mint 200 tonna olvadékfúvott ruhát szállítottak több mint 50 downstream maszk gyártónak, köztük a legtöbb maszk gyártó Xiamenben. Yanjiang új anyagok a közelmúltban bejelentették, hogy előállítja és eladja orvosi olvadékfúvott Non

woven szöveteket. A vállalat befejezte a harmadik

Party tesztelést és a belső kereskedelmi termelési teszteket. Eddig megkapta a megrendeléseket körülbelül 55 maszk gyártóktól.

produkciós kapacitás Xiamen

--

&#-

-

 


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n39, az építészeti tudomány és a tudományos és technológiai eredmények átalakításának gazdálkodása, amely a kapacitásának körülbelül 90% -át helyreállította Ugyanezen időszak a tavalyi évben, az infrastrukturális ágazat helyreállításának köszönhetően. A csoport termelési kapacitásánaknövekedésével a Poliéter Vállalkozások Jiahua Csoport és Fujian Zhongshan vegyi anyagoknövekedésével tovább folytatták a munkát és a termelést. az izolált kórházak építése a járvány területen. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Előző: Tech R&d meghajtja az automatikus...

Következő: Xi hangsúlyozza a kiváló minő...