Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Hivatalos: Tartsa lenyomva a tengerentúli befektetőket

Kiadás ideje: 2021-06-28 17:42:25  Találat: 7

6046e64ba31024adbdb9b716.jpeg

---&#-

&#--&#

-

"-"

---

--

Idei külföldi befektetések vonzódnak a fejlett gyártási és magas

Tech ágazataihoz, amelyek új üzleti lehetőségeket kínálnak a globális érdekeltek számára, hogy részt vegyenek a következő"stage, Magasságfejlődő Paradigmában, amint azt a NEGYENES KÖZÖTTI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÓK, A KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI TERVE, a tisztviselők és az elemzők azt mondták. Innovációs-NMDRIVEN FEJLESZTÉSE, az ország szerint' s Top Gazdasági Szabályozó. Eddignégy főbb külföldi-Funded beruházási projektek közülnégy csoportot indítottak Kínában, amely több mint 110 milliárd dolláros beruházás volt."

END Év, az ötödik csoport anagy külföldi

Funded projektek (Kínában ), az ipari tervezés, a földhasználat, a környezeti értékelés és az energiafelhasználás tekintetében támogatott támogatási politikák által támogatott állami tanácsi információs irodai sajtótájékoztatón, hétfőn.&against a globális kereszt csökkenésének hátterében NBorder közvetlen befektetés, Kína jelentősnövekedést mutatott a külföldi tőke tényleges felhasználásában, a külföldi külföldi közvetlen befektetés 2020-ra ugrott 4,5 százalékos évre 44,4 milliárd dollárra, a Nemzeti Statisztikai Hivatal szerint.#

Év, Kína jó kezdetét kezdeményezte a külföldi tőke használatában, amelynőtt 6,2 százalékos évre

'h&year, és összértékében 13,5 milliárd dollár a hónapban. Havin#-103; A járvány hatással van a járvány hatással, számosnagy külföldi-Funded projekt folyamatosannyomja meg,-Ning hozzáadott.-Ning hozzáadott.

Ning White paper az amerikai kereskedelmi kamara Dél-Kínában azt mondta az Egyesült Államok 94 százaléka Az államok azt mondták, hogy optimisták voltak a Kínában 2021-es üzleti kilátások felé. Továbbá Kína továbbra is a felmérésezett vállalatok több mint felének legfelső befektetési célpontja maradt.

nexperts mondta Kína-

39; a külföldi befektetéseknövelésére irányuló folyamatos erőfeszítések összhangban vannak a 14. ötödik ötéves tilalom vázlatának tervezetével ( 2021

25) A gazdasági és társadalmi fejlődéshez és a hosszúságú célkitűzésekhez a 2035-ös év révén, amely azt mondja, hogy Kína megígéri, hogy elengedhetetlenül megnyitja gazdaságát, szélesebb és kiterjeszti az intézményi megnyitást A 2021-es kormányzati jelentés, Cheng Shi, az ICBC International főgazdája, azt mondta, hogy a kormánynagyobb léptékű és mélyebb szinten folytatja."--"Nterm csere, mondta Cheng. A gazdasági és pénzügyinyitottság mind az érzelmek, mind az értékek és a kölcsönös előnyök és anyerési eredmények konszenzusának kiemeli mind a konszenzust, mind a kölcsönös előnyöket és a"win eredményeket. Elkötelezik magukat, hogy előmozdítják a közösség épületét az emberiség megosztott jövőjével, ésnagyobb szinten bővítve.&#--"


\\n \\n

Előző: A New Energy Car Sales 675% febru...

Következő: No