Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Tech R&d meghajtja az automatikus eszközvállalat sikert

Kiadás ideje: 2021-06-28 17:41:35  Találat: 8

1.jpg

Jiangyin Mould Plastics Group Co. Ltd., egy autó készülék gyártó székhelye Jiangyin Kelet-Kínában' s Jiangsu tartomány,nőtt egy kis cég kevesebb mint 100 alkalmazottal és egynagy vállalkozás, 4000 személyzet tagjai, köszönhetően a törekvés tech kutatás és fejlesztés.

A cég azt mondta, hogy készített több mint ötmillió lökhárítók globális auto óriások közepétől-June.

A tervek, hogy továbbra is fektessenek be a K&d az iparág vezető szerepének fenntartása. R&d költségek elszámolása mintegy 3-5 százaléka a cég' s évente több mint 10 millió jüan (1,5 millió $) az elmúlt években, jóval magasabb, mint a versenytársai. Azt is részt vesz a 13 kutatási projektek felsőoktatási intézmények és.

"Tech innováció létfontosságú a vállalatok számára, hogy hosszú-term fejlesztés,"mondta Cao Kebo, általános igazgató Jiangyin műanyag forma.

Founded 1986-ban a vállalat hivatalos belépését a jármű eszközök piacán, 1988-ban, amikor biztosította foglalkozik SAIC Volkswagen Automotive Co. Ltd gyártását 30.000 lökhárítók annak Volkswagen Santana sorozat.

A mainapig a cég már vezette a piacot csak lökhárító beszállító Beijing Benz Automotive Co. Ltd., a közös vállalat közötti BAIC Motor Corp Ltd és a Daimler AG, és gyárt 75 százaléka lökhárítók BMW Brilliance Automotive Co. Ltd., a közös vállalat a BMW csoport és a Brilliance China Automotive Holdings Ltd. a cég' s ügyfelek is másnagy márkák, mint a SAIC General Motors Corp Ltd.

Az 2015 a vállalat bejelentette belépését a tengerentúli piacon létrehozásával gyárak, az Egyesült Államokban és Mexic o a teljes beruházás $ 500 millió. A két gyár most számos tesztet végez a műveletek megkezdése előtt.nA politika váltott boom Kínában

39; s autóiparban, amely felajánlotta a lehetőségeket az autóban készülék szektor&Cao mondta.#&#Még több fontosabb, hogy a politika megadtanekünk lehetőséget, hogy kommunikálni és együttműködni cégek a tengerentúlon,-Cao hozzá.

A cégnemrég ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a piaci siker a Wuhan leányvállalata."&Burkhard Welkener, vezérigazgató-helyettese a SAIC Volkswagen Automotive 1986-ban, aki tanúja Jiangyin Mould műanyagok#"39; először foglalkozik SAIC 30 évvel ezelőtt, meghívást kapott Wuhan tanúja a termelés a 5000000. lökhárító berendezések made in Germany, amely szolgálja a gyártósort 30 éve.

\\ rinagy hatással volt a kínai vállalatok""39; a tanulási képesség és optimista vagyok a jövőbeli üzleti potenciál,

Welkener mondta.

Cao is támogatták kommunikáció és együttműködés anémet vállalatok 2005 óta, amikor Cao megalapította a Düsseldorf China Center.

&A társaság is létrehozott tech központ Jiangyin egynémet cég. A központ bemutatja fel#a

date tech innováció és az erőforrások Németországból kis és közepes

sized vállalkozások Jiangyin azok tech R"d.&#Cao"

39; s kapcsolatokat Németországgalnyúlnak vissza a 1990-es években, amikor apja küldöttneki, hogy Németországban a tanulmány autó készülék gyártása, és ott maradt 15 évig.

-

Előző: A Greater Bay Area Industrial Exp...

Következő: A magánvállalkozások részt ve...